zondag 27 februari 2011

You're the one I followLaatst ben ik naar de bibliotheek geweest en vond daar deze twee fotoboeken. De ene is van Erwin Olaf en de andere is van Wim van der Linden. Ik vind ze allebei erg goed en zou ze het liefst houden maar dat kan natuurlijk niet. Oja, en ik heb het album van James Blake gekocht en ik vind het een mooi en psychydelisch album. Toen ik in mijn bed lag werd ik er zelfs een beetje misselijk van terwijl ik het luisterde. Wat muziek wel niet met je kan doen. En vandaag heb ik een ear cuff besteld op ebay, ik wilde er al heel lang één maar kon het nergens vinden. Nu wordt hij opgestuurd vanuit Engeland en ik ben benieuwd hoe hij in het echt is.

/These pictures show a bit what kept me busy during the vacation. I've bought the new album from James Blake which is so nice to listen to on those rainy days. On the other pictures you can see some photo books which I got at the library.
In the picture below you can see the kind of ear cuff I've ordered at ebay today, I hope it will arrive soon!2 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's. Die fotoboeken ga ik zeker ook eens huren! Ik heb er ook al over nagedacht om het album van James Blake te kopen, wie weet doe ik dat nog wel. Leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's! En leuke blog ook. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Ik volg je ;) X.

    BeantwoordenVerwijderen