woensdag 7 maart 2012

beekjes huilen

Image and video hosting by TinyPic
Dit soort dagen doen mij best wel beekjes huilen. Ik heb gefaald bij de Rietveld. In hun ogen was ik te jong en onervaren. Ze zagen wel potentie (het enige lichtpuntje) maar daar was dan ook alles mee gezegd. Gelukkig lacht mijn ketting wel het leven toe.

8 opmerkingen:

 1. ah wat naar! dat is geloof ik veel voorkomend commentaar aan academie's, dat je te jong bent.. nou, ik doe nog geen mode, volgend jaar pas. maar ik heb wel vooropleiding gedaan en ik vind het een heel fijne school! vooral op gebied van toegepaste kunst, ze vinden je eigen ontwikkeling heel belangrijk, dus dat vind ik wel fijn! succes met je komende toelatingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijkbaar hebben ze niet genoeg van je gezien. Laat het je niet te hard raken hoor, dat is het niet waard. Eigenwijs doorzetten, jij komt echt wel waar je komen wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He zeg dat vind ik echt balen voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vooral rietveld is heel erg streng op leeftijd, dus het is niet zo raar. ze willen daar eigenlijk t liefst alleen 20plussers. maar wat wilde je gaan doen? denk dat je op andere academies er makkelijk doorheen komt, die collage hieronder is echt heel vet en sowieso je werk wat je hier op je blog plaatst is echt heel goed.
  ga je nog ergens anders toelating doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat jammer. Maar rietveld is wel echt het strengst he! Omdat ze ook zo internationaal zijn. Dus zeker nog bij andere academies proberen!
  Nee ik begin pas volgend jaar, dan ga ik vrije kunst in Arnhem doen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. pfft onzin. ik geloof dat je heel goed ben!
  heb je ook nog aan een andere academie gedacht? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ah wat jammer, maar er zullen vast nog andere kansen in het verschiet liggen.. ik was als ik 18 was ook voor 2 toelatingsproeven niet geslaagd en toen moest ik voor mijn derde en laatste keuze gaan en uiteindelijk bleek dat de beste die er was, was ik blij dat ik niet was toegelaten bij die andere
  dus hophop hou de moed er maar in ^^

  BeantwoordenVerwijderen